Trebarnsfar död efter bilbrand i Västerås

publicerad 19 augusti 2019
  Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.

  En trebarnsfar har avlidit efter att ha försökt släcka en bilbrand i Västerås natten till onsdagen. Mannen fördes med ambulans till sjukhus i samband med räddningsinsatsen på platsen. Under söndagen avled mannen på sjukhus.

  En man boende i stadsdelen Bäckby i Västerås har avlidit efter en bildbrand natten till onsdagen den 14 augusti. Mannen upptäckte bilbranden och försökte släcka eller begränsa branden på egen hand i väntan på räddningstjänsten. Vid räddningstjänstens framkomst upptäckte man att mannen inte mådde bra, och ambulans tillkallades.

  Mannen, en trebarnsfar, fördes till sjukhus i Västerås med ambulans. Under söndagen avled mannen, och enligt uppgifter på sociala medier från mannens familj ska bilbranden ha orsakat mannens död. Polisen och sjukhuskällor har inte kunnat bekräfta detta, då dödsorsaken ännu inte ska vara helt klarlagd.
  Stadsdelen Bäckby har under våren och sommaren drabbats av flera omfattande bilbränder. Flertalet av dessa anses vara anlagda.

   

  Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!