Inrikes

Tonåring våldtagen utanför Västerås

Polisen utreder en misstänkt våldtäkt i Skultuna, utanför Västerås. En flicka i tonåren skall ha våldtagits i det lilla samhället under natten mellan lördagen och söndagen. Flickan tog kontakt med polisen under söndagen, och en man kunde gripas på söndagskvällen. Mannen är nu anhållen misstänkt för våldtäkt.

På söndagskvällen grep Västerås-polisen en man i Skultuna. Mannen greps och anhölls som misstänkt för våldtäkt på en tonårig flicka. Flickan skall ha våldtagits i Skultuna under natten mellan lördagen och söndagen. Polisen är förtegna om omständigheterna kring den misstänkta våldtäkten. Bland annat är man sparsam med information om gärningsman, offer och brottsplats.
Flickan skall under förmiddagen av söndagen ha kontaktat polisen och anmält våldtäkten. Efter inledande förhör och andra undersökningar kunde polisen gå vidare i ärendet med ett gripande av en misstänkt gärningsman.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!