Tonåring våldtagen utanför Västerås

publicerad 14 januari 2019

Polisen utreder en misstänkt våldtäkt i Skultuna, utanför Västerås. En flicka i tonåren skall ha våldtagits i det lilla samhället under natten mellan lördagen och söndagen. Flickan tog kontakt med polisen under söndagen, och en man kunde gripas på söndagskvällen. Mannen är nu anhållen misstänkt för våldtäkt.

På söndagskvällen grep Västerås-polisen en man i Skultuna. Mannen greps och anhölls som misstänkt för våldtäkt på en tonårig flicka. Flickan skall ha våldtagits i Skultuna under natten mellan lördagen och söndagen. Polisen är förtegna om omständigheterna kring den misstänkta våldtäkten. Bland annat är man sparsam med information om gärningsman, offer och brottsplats.

Flickan skall under förmiddagen av söndagen ha kontaktat polisen och anmält våldtäkten. Efter inledande förhör och andra undersökningar kunde polisen gå vidare i ärendet med ett gripande av en misstänkt gärningsman.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.