Synskadad man misshandlad i Östersund

publicerad 31 mars 2021
Utsikt från Lugnvik, Östersund.

Tidigt på tisdagsmorgonen ska en synskadad man blivit överfallen och misshandlad i Östersund. Polisen önskar nu allmänhetens iakttagelser från händelsen.

Händelsen ägde rum runt kvart i sju-tiden på tisdagsmorgonen i Lugnvik i norra Östersund. Mannen gick från en bensinstation i riktning mot bostadsområdet när han blev överfallen och misshandlad. Han behövde inte uppsöka sjukvård, meddelar polisen.

Polisen söker tips och iakttagelser om händelsen från allmänheten. Brottsoffret har haft en gråbrun jacka och mörka byxor. Han är cirka 180 centimeter lång och har ljus hy. Vid tillfället har han gått med hund och med en vit käpp med rött handtag.
Nya Dagbladet har tidigare skrivit om brott i området Lugnvik från miljonprogrammet i norra Östersund. I höstas blev en kvinna misshandlad av två okända män när hon skulle slänga soporna.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!