Inrikes

Skottlossning vid akutmottagningen i Malmö

Vy över akutmottagningen vid Skånes Universitetssjukhus i Malmö där skottlossningen ägde rum

På måndagseftermiddagen larmades polisen till en skottlossning vid akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Malmö. Ett större bråk hade utmynnat i skottlossning. Polisen säkrade vid sin ankomst spår efter skottlossningen, och ett större område i anslutning till sjukhuset spärrades av.

Ett tiotal polispatruller skickades till området vid akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Malmö vid 16:30-tiden på måndagseftermiddagen. Ett större bråk med flera inblandade slutade med att någon började skjuta. Flera vittnen larmade polisen, som snabbt var på plats. De inblandade hade då hunnit lämna platsen.
Polisen kunde dock säkra spår efter skottlossningen, och förhörde flera vittnen på platsen om deras iakttagelser. Ett större område spärrades av och polispatruller sökte i närområdet efter misstänkta personer.

Verksamheten inne på sjukhuset skall inte ha påverkats av skottlossningen, bortsett från att inpasseringskontrollen skall ha skärpts vid flera entréer till sjukhuset.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!