Inrikes

Överfallsvåldtäkt på minderårig flicka i Huddinge

En ung flicka våldtogs på torsdagsmorgonen i Länna, strax söder om Stockholm. Polisen larmades till platsen strax efter 07.30. Den misstänkta brottsplatsen är nu avspärrad för spårsäkring och teknisk undersökning. Flickan har förts till sjukhus.

En flicka i skolåldern utsattes på torsdagsmorgonen för en överfallsvåldtäkt i Länna, Huddinge kommun. Flera personer hörde rop på hjälp, och den unga flickan påträffades sedan i ett chockat tillstånd. Våldtäkten skall ha ägt rum utomhus.
Polis larmades till Länna strax efter halv åtta på morgonen. Flera polispatruller, inklusive hundpatruller skickades till platsen. Den misstänkta brottsplatsen spärrades av för kriminalteknisk undersökning och spårsäkring. Samtidigt sökte polisen efter den misstänkta gärningsmannen i närområdet, mellan Skogås och Handen.

Den våldtagna flickan skall ha chockats svårt och är förd till sjukhus.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!