Inrikes

Nytt sprängdåd i Malmö

Bild från en bilsprängning i Malmö förra året.

Natten till fredagen begicks ett sprängdåd vid en butik på Claesgatan i Malmö. Det nationella bombskyddet har varit på plats.

Strax före klockan tre fick polisen larmet. Smällen hade hörts över stora delar av Malmö. Enligt polisen var det rena turen att ingen människa skadades. Platsen spärrades av i avvaktan på det nationella bombskyddet.
En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse har upprättats.

Det är inte bara sprängningarna som fortsätter i Skåne. Mindre än en halvtimme efter dådet på Claesgatan larmades polisen till stadsdelen Holma i Malmö där en kvinna blivit knivskuren av en man.

Knivdådet ska ha hänt i anslutning till eller i en lägenhet. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus och en anmälan om mordförsök har upprättats.

Källa: NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!