Inrikes

MC-förare gripen efter att ha prejat MC-polis

Polisen i Östergötland kunde på tisdagskvällen gripa en man i 20-årsåldern. Mannen misstänks ha prejat en MC-polis av vägen i centrala Mjölby. Incidenten inträffade i samband med ett efterföljande, där MC-polisen försökte stoppa mannen.

En MC-polis prejades av vägen av en annan motorcyklist i samband med ett efterföljande i centrala Mjölby. Polisen föll omkull, och skall ha chockats vid händelsen.
Polisen kunde identifiera en misstänkt man i 20-årsåldern. Efter en kortare sökinsats kunde man påträffa den misstänkta mannen och dennes motorcykel.

Mannen togs in till förhör och misstänks nu för grov vårdslöshet i trafik samt grov misshandel. Polisen har även beslagtagit mannens motorcykel.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • Mjölby