Inrikes

Maskerade personer satte eld på bil i Göteborg

Arkivbild

Under onsdagskvällen fick larmcentralen in ett larm vid 20-tiden om en brand på ett fordon som hade uppstått i Göteborg. Maskerade personer sågs slänga in ett föremål in i en bil innan branden uppstod.

Larmet om branden inkom klockan 20:30 på onsdagskvällen till räddningstjänsten om att en bilbrand hade brutit ut på en parkerad bil i Götaholmsgatan i Göteborg.

När räddningstjänsten anlände till platsen kunde de fastslå att en personbil stod i kraftig brand.

Vittnen till händelsen berättade att de såg att det var en grupp på fyra till fem stycken som var maskerade och att de kastade in ett föremål genom fönstret på bilen så att den började brinna.

Polisen har i nuläget ingen misstänkt gärningsman. Men kommer att fortsätta sitt sökande.

Anmälning om skadegörelse genom brand är upprättad.

Liknande artiklar

Tre knivrån i Göteborg på kort tid Under torsdagen skedde tre knivrån på kort tid i centrala Göteborg. Polisen kan inte koppla rånen till varandra, men kan...
Bilbränder i Trollhättan Sent på tisdagskvällen eldhärjades två bilar i Lextorp i Trollhättan. Händelsen ägde rum runt 23-tiden i Lextorp i sö...
Flera bilar förstörda vid stor bilbrand i Gävle Sex bilar och en husbil totalförstördes vid en större bilbrand i Gävle tidigt på måndagsmorgonen. Flera bilar skadades o...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!