Inrikes

Man ihjälskjuten i södra Stockholm

Under fredagskvällen blev en man skjuten i Norsborg i södra Stockholm. Han avled senare av sina skador.

Skottlossningen ägde rum strax innan niotiden på fredagskvällen, vid en idrottsplats i Norsborg i norra Botkyrka. På platsen påträffades en skottskadad man. Han fördes till sjukhus med ambulans, där han senare avled.

– Enligt vittnen ska fyra eller fem personer ha setts lämna platsen i en bil efter händelsen, säger Anna Westberg vid polisens ledningscentral till SVT Nyheter.

Gärningsmännen ska eventuellt ha lämnat platsen i en svart Audi.

På lördagsmorgonen grep polisen fem personer, som nu är anhållna.

– Det är fem unga män som anhållits på sannolika skäl misstänkta för mord. De har nu fått offentliga försvarare, säger Ann Öberg på Åklagarmyndighetens presstjänst.

Liknande artiklar

Regeringen flyttar ut myndigheter från Stockholm Regeringen har meddelat att nio förvaltningsmyndigheter kommer att flyttas från Stockholm. Däribland Sida som i framtide...
Uppgifter: Person försökte köra ihjäl poliser Tre poliser har skadats och förts till sjukhus efter att en skåpbil prejat en polisbil utanför Stockholm. Föraren av skå...
Riksdagen ska debattera “utsatta områdenR... Riksdagen ska den 17 juni debattera om situationen i stadsdelar med mycket hög brottslighet och utanförskap. Debatten...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • Botkyrka
  • Norsborg