Inrikes

Man ihjälskjuten i södra Stockholm under lördagen

Under lördagseftermiddagen blev en man i 25-30-årsåldern skjuten till döds i södra Stockholm. Även en kvinna som befann sig i samma bil skadades.

Skottlossningen ägde rum runt 16:30-tiden på lördagen vid Kungens kurva. En man och en kvinna, som satt i samma bil, blev skjutna och fördes till sjukhus. Mannen, som var i 25-30-årsåldern, avled senare av sina skador. Kvinnan vårdas fortfarande på sjukhus med oklara skador.
Det ska finnas flera vittnen till händelsen. Gärningsmännen ska ha skjutit från en bil, som sedan försvann i hög hastighet från platsen.

Brottsrubriceringen är mord. En misstänkt gärningsman greps under lördagskvällen.

Tidigare på dagen, runt 14:30-tiden avlossades skott utanför en bensinstation i Fittja, ungefär en halvmil från mordplatsen. Ingen skadades den gången, men tomhylsor hittades på platsen. Om skottlossningarna har någon koppling till varandra är inte klarlagt.

 

Källa: polisen.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!