Kvinna våldtagen och rånad av svarttaxiförare

publicerad 19 november 2018

Under natten till söndagen blev en ung kvinna våldtagen och rånad av en förare av en svarttaxi. Hon blev sedan dumpad längs vägkanten.

Kvinnan hittades strax efter 3-tiden på söndagsmorgonen, utmed riksväg 66 söder om Surahammar, av förbipasserande. Hon ska då haft trasig kläder. Kvinnan fördes till sjukhus för vård och kontroll. Enligt egen utsago ska hon ha tagit en svarttaxi från Västerås och övergreppet ska ha skett i en parkeringsficka. Föraren dumpade sedan henne vid vägkanten.

Hon ska även ha rånats av föraren.


Annonser:


– Kvinnan fördes till sjukhus för vård och i samband med sådana här händelser har hon undersökts för spår på henne som vi kan arbeta vidare med, det brukar handla om DNA. Vi har hört henne initialt och vi kommer höra henne på nytt. Om man ser till utredningssituationen så är det bra att vi kom i kontakt med kvinnan så tidigt inpå händelsen, säger Daniel Wikdahl, presstalesman vid polisen, till SVT Nyheter Västmanland.

Ingen är gripen i nuläget och polisen har inte gått ut med något signalement.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.