Inrikes

Kvinna svårt knivskuren – en misstänkt för mordförsök

En kvinna knivskars allvarligt på onsdagskvällen vid en lekpark i Vårberg i södra Stockholm. Det rapporterar Expressen. Kvinnan vårdas nu med svåra skador på sjukhus. En person är enligt polisen gripen för försök till mord.

Polisen meddelar, att kvinnan har tillfogats skador som ser ut att vara gjorda med ett stickande eller skärande föremål. Skadorna är allvarliga.
Det var många vittnen på platsen som har sett delar av händelsen. De är nu förhörda och det har upprättats ett förhörsprotokoll. Händelsen skall även ha blivit filmad av en bekant till offret, enligt Expressen.

En man har gripits misstänkt för försök till mord. Polisen kan inte kommentera om den skadade kvinnan och den misstänkta mannen har en relation till varandra. En teknisk undersökning har genomförts av brottsplatsen.

 

Christopher Jarnvall/NB Nyhetsbyrån

Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!