Inrikes

Gård för 5,6 miljoner går till nyanländ familj

Bilden är en genrebild.

Den gård i Bjärehovsparken i Lomma som kommunen köpt blir bostad åt en nyanländ familj. Prislappen är 5,6 miljoner kronor.

I september köpte Lomma kommun gården för 5,6 miljoner kronor, då var det oklart vad huset skulle användas till. Nu visar det sig att gården kommer bli hem åt blott en nyanländ familj. Enligt kommunen så köpte de gården eftersom de har planer för hela området.
Den ligger strategiskt och därför har vi länge velat ha den för att kunna utveckla området, sa dåvarande ordförande i kommunstyrelsen, Anders Berngarn, till Lommabladet.

Man har renoverat huset och snart ska den nyanlända familjen flytta in. Lösningen blir dock temporär i väntan på att utvecklingen av området slås fast.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!