Fredrik Reinfeldt kopplar samman Danmarks gränskontroller med krig

publicerad 15 november 2019

I en filminspelning från Kvalitetsmässan i Göteborg ses den förra detta statsministern och nuvarande Bank of America-medarbetaren Fredrik Reinfeldt koppla samman Danmarks gränskontroller med krig.

Reinfeldts uttalande sprids nu på sociala medier.

Det är det danskarna håller på med nu, jag såg i TV igår. Nu är danskarna stolta, äntligen ska dom få kontrollera alla svenskar. Det är ungefär som att vi kollektivt blivit galna i Sverige, och kan inte släppas in i Danmark, för då blir Danmark smittat. Det är den typen av vi-och-dom-tänk som just nu styr världen. Fullkomligt livsfarligt, det kommer bara skapa nya krig.
 

 

Fredrik Reinfeldt har bland mycket annat blivit ihågkommen under sin tid som statsminister för att ha sponsrat islamistiskt anstrukna rebeller i inbördeskriget i Syrien med 110 miljoner av svenska skattemedel. Han bedrev samtidigt en hård linje när det kom till principen om nationell gränslöshet och är vida förknippad med sitt vädjande till det svenska folket att “öppna sina hjärtan”.

Filmen kan ses i sin helhet här.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!