Inrikes

Fisksätra: Två allvarligt skadade i ny skjutning

I Fisksätra i Nacka kommun frihetsberövades åtta män i en större polisinsats under natten till söndagen. De gripna är bland annat misstänkta för försök till mord på två personer som skjutits och förts till sjukhus i ambulans med allvarliga skador.

Ett larm om en misstänkt skottlossning inkom strax före klockan 01.30 från ett flertal personer, varpå en större insats inleddes, med flera patruller som sökte efter information om vad som hade hänt.
Dessa åtta bedömer vi vara väldigt intressanta i utredningen. De har alla olika roller och de rollerna ska vi nu klargöra, kommenterade Ola Österling, presstalesperson vid polisen i region Stockholm, om gripandena efter insatsen.

Polisen utesluter inte att fler personer kan vara inblandade i skottlossningen som skedde utomhus i centrala Fisksätra.

 

Källa: NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!