Polisen: Knivhotad ettåring i Jordbro var en dispyt mellan fadern och några barn

publicerad 25 februari 2020

Polisen rapporterade tidigare idag om en pappas vittnesmål i Jordbro om hur hans blott ett och ett halvt år gamle son blivit utsatt för knivhot av ett antal barn i 10-års åldern. Polisen menar dock nu att det handlat om en dispyt mellan fadern och några barn.

Enligt polisens inledande uppgifter hade fadern vittnat om att hans 1,5-årige son utsatts för knivhot barnen som utförde hotet fyra eller fem till antalet och lämnade platsen springande. Man sökte efter barnen med såväl hundpatrull som helikopter.

Polisen menar dock senare under dagen att det handlat om en dispyt mellan fadern och några barn och att undersökningen nu är nedlagd.

Jordbro är ett så kallat utsatt område i Haninge kommun söder om Stockholm.

 


I en tidigare version av artikeln präglades rubriken ”Ettåring knivhotad i Jordbro” av polisens inledande uppgifter. Rubriken ändrades klockan 15:41 till den nuvarande versionen som uppdaterats med polisens nya uppgifter.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.