Inrikes

Brutal misshandel i Sandviken

En man i 40-årsåldern attackerades och höggs ner av två maskerade gärningsmän i Sandviken sent på söndagskvällen. Mannen fick föras till sjukhus med ambulans. Trots en större polisinsats lyckades inte polisen hitta gärningsmännen.

Vid 23-tiden på söndagskvällen larmades polis och ambulans om en brutal misshandel i Sandviken. En man i 40-årsåldern hade attackerats med stickvapen av två maskerade gärningsmän i en gångtunnel. Mannen fördes till sjukhuset i Gävle med flera stick- och skärskador. Skadorna betraktas som allvarliga, men inte livshotande.
En större polisinsats sökte efter gärningsmännen, bland annat med hundpatrull. Gärningsmännen flydde från brottsplatsen till fots och lyckades undkomma polisens sökinsats. Polisen säger sig inte känna till någon hotbild mot den attackerade mannen.

Flera av offrets anhöriga blev vittne till den brutala attacken. De anhöriga ska ha chockats svårt av händelsen.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

 Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!