Brutal misshandel i Sandviken

publicerad 22 juli 2019

En man i 40-årsåldern attackerades och höggs ner av två maskerade gärningsmän i Sandviken sent på söndagskvällen. Mannen fick föras till sjukhus med ambulans. Trots en större polisinsats lyckades inte polisen hitta gärningsmännen.

Vid 23-tiden på söndagskvällen larmades polis och ambulans om en brutal misshandel i Sandviken. En man i 40-årsåldern hade attackerats med stickvapen av två maskerade gärningsmän i en gångtunnel. Mannen fördes till sjukhuset i Gävle med flera stick- och skärskador. Skadorna betraktas som allvarliga, men inte livshotande.

En större polisinsats sökte efter gärningsmännen, bland annat med hundpatrull. Gärningsmännen flydde från brottsplatsen till fots och lyckades undkomma polisens sökinsats. Polisen säger sig inte känna till någon hotbild mot den attackerade mannen.

Flera av offrets anhöriga blev vittne till den brutala attacken. De anhöriga ska ha chockats svårt av händelsen.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.