Bilist försökte ramma flera personer i Kristianstad

publicerad 30 augusti 2018

Två personer fick föras till sjukhus efter att ha blivit påkörda i centrala Kristianstad under natten till torsdagen. Föraren ska även ha försökt köra på ytterligare personer.

Händelsen ägde rum på Östra Boulevarden i centrala Kristianstad vid 00.30-tiden på torsdagen. En man och en kvinna i 25-årsåldern fick föras till sjukhus efter att ha blivit påkörda. Enligt polisen har föraren även gjort flera försök att köra på andra personer, skriver Kristianstadsbladet.

– Man jobbar fortfarande med ärendet. Viktigt nu är att identifiera bilföraren och hitta bilen så att vi kan komma framåt i utredningen, säger Stephan Söderholm, presstalesperson på polisens ledningscentral, till Kristianstadsbladet.

Annons:Platsen var avspärrad i en dryg timme för att säkra bevis. Övervakningskameror i området ska också kontrolleras. Det ska även finnas flera vittnen till händelsen.

En förundersökning gällande grov misshandel är inledd.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.