Barn, sexualisering och avlägsnad predikant under Malmö Pride

publicerad 23 juli 2019
- av Markus Andersson

Uppskattningsvis 8000 personer gick i Pride-paraden i Malmö i helgen, rapporterar Lokaltidningen. Evenemanget hade vid sidan av sexualiserade inslag en betydande närvaro av barn, både i tåget och som åskådare.

Malmöpolisen deltog själva i tåget och dansade målade med Pride-flaggan i full uniformering, varav vissa även var beväpnade.

[zoomsounds_player artistname=”Freddy Mardell” songname=”Rapport från Malmö Pride 2019″ type=”audio” dzsap_meta_source_attachment_id=”63482″ source=”https://nyadagbladet.se/wp-content/uploads/2019/07/mardell-malmö-pride-2019-final.mp3″ thumb=”https://nyadagbladet.se/wp-content/uploads/2019/07/malmo-pride_Bild-6-1.jpg” config=”default” autoplay=”off” loop=”off” open_in_ultibox=”off” enable_likes=”off” enable_views=”off” play_in_footer_player=”on” enable_download_button=”off” download_custom_link_enable=”off”]

 

Två cykelpoliser som inte deltog i tåget avlägsnade före paradens start en kristen predikant som tagit sig till platsen efter att publiken börjat bua, något som följdes av jubel och applåder.

Många barn fanns på området, bland annat på en släpkärra i paraden tillsammans med utsmyckade och lättklädda män.

Se Nya Dagbladets bilder från dagen nedan.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.