Inrikes

Anlagda bränder på HVB-hem i Höör

Räddningstjänst och polis larmades på lördagskvällen till ett HVB-hem strax utanför Höör. Två bränder hade anlagts inne på hemmet. Ingen person skadades vid bränderna.

Tidigt på lördagskvällen kom larm om brand på ett HVB-hem utanför Höör i Skåne. Räddningstjänst samt polis skickades till platsen. Väl på plats kunde räddningstjänsten släcka två brandhärdar på olika ställen i hemmet.
Hemmet hade utrymts när räddningspersonalen anlände och ingen person skadades vid branden. Rökutvecklingen var kraftig men brandskadorna kunde begränsas genom räddningstjänstens insats.

De två brandhärdarna och brandförloppet har fått polisen att misstänka att bränderna har anlagts. Ingen utomstående misstänks vara inblandad.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • Höör
  • HVB-hem