Äldre par slogs ner i hemmet

Publicerad 22 april 2014, uppdaterad kl. 8:11

Natten till söndagen blev en mardröm för Anita och Tage Eliasson, 77 respektive 78 år gamla. Det äldre paret blev nerslagna i sitt hem i bostadsområdet Klockarberget i Sundsvall.

Vid halv 3-tiden på söndagsmorgonen knackade det på paret Eliassons dörr. När maken Tage öppnade dörren trängde sig fyra ungdomar mellan åldrarna 21 och 17 år in i lägenheten. De började sedan att misshandla paret.

Annons:


Utöver blåmärken och chocken klarade sig det äldre paret utan några livshotande skador. Maken Tage fick en spricka i revbenet och ett brutet finger.

Västernorrlandspolisen uppger att fyra ungdomar in till polisstationen och erkänt att de var dem som utförde den bestialiska misshandeln.

De fyra ungdomarna är för tillfället frigivna på beslut av jouråklagare efter att de hade förhörts.

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

Mer nyheter

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend