Inrikes

Åkte fast med stulen get i bilen

Publicerad 27 augusti 2020

Genrebild.

Under tisdagsnatten blev fyra gärningsmän upptäckta då dom stal en get från en hage i Degeberga. Deras bil blev sedermera stoppad av polis och de misstänks nu för stöld.

Stölden ägde rum runt halv två-tiden på tisdagsnatten i Degeberga i Kristianstads kommun. En person larmade polis efter att denne sett fyra personer som var inne i en hage i Degeberga och försökte fånga in en get. En polisbil skickades till platsen och lyckades stoppa gärningsmännen som var på väg från platsen. I bilen anträffades fyra personer och en get.

Geten skjutsades åter till hagen och de fyra gärningsmännen misstänks nu för stöld. Enligt uppgift ska geten må bra.
För ungefär en månad sedan rapporterade Nya Dagbladet om ett får som stals ur en hage och slaktades utanför grinden i Ljungbyhed, även det i Skåne.

 

Källa: Polisen


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!