Inrikes

AfS: Svenskarna är Sveriges ursprungsbefolkning

“Det är bara vi svenskar som har en naturlig och hävdvunnen rätt till vårt land. Vi är värdfolket, vi är ursprungsfolket, och de är gäster”. De orden sades i riksdagen nyligen av riksdagsledamoten Jeff Ahl, som tillhör partiet Alternativ för Sverige.

Det var under en utfrågning av migrationsminister Heléne Fritzon som Jeff Ahl, som lämnade Sverigedemokraterna tidigare i år för att gå med i Alternativ för Sverige, påpekade att svenskarna har rätt till sitt eget hemland.
Det är bara vi svenskar som har en naturlig och hävdvunnen rätt till vårt land. Vi är värdfolket, vi är ursprungsfolket, och de är gäster, sade Ahl och anklagade den rödgröna regeringen för att springa globalisternas ärenden.

Migrationsministern och regeringen bryr sig inte om de lyckas med avvisningarna, för de har redan uppnått det mål som globalisterna vill.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!