Inrikes

9-åring med knogjärn gripen för rånförsök i Stockholm

Flera rånförsök inträffade i Stockholm under helgen. Rånen begicks till stora delar av unga personer, varav den yngste var endast nio år gammal.

Det är yttre befäl hos Södermalmspolisen som skriver om flera inträffade rån- och rånförsök i Stockholm. Man beskriver “grupper av unga killar som rånat, misshandlat och hotat”, däribland en 9-åring beväpnad med knogjärn.
“I helgen har vi haft stora problem med grupper av unga killar som rånat, misshandlat och hotat. Flera greps, men alla var under 15 år… I natt greps 6 stycken i olika ärenden på flyende fot. Flera som tidigare gripits. Den yngsta var 9 år gammal. Försökte råna med knogjärn”, skriver yttre befäl hos Södermalmspolisen på Twitter.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!