Ekonomi

Trump varnar för finanskris om han ställs inför riksrätt

Enligt USA:s president Donald Trump skulle finansmarknaderna krascha i fall hans ställs inför riksrätt. Samtidigt undrar han varför någon skulle vilja avsätta en president som gör “ett bra jobb”.

Ända sedan Donald Trump tillträdde som USA:s president för ett och ett halvt år sedan har demokratiska och globalistiska krafter diskuterat hur man ska kunna avsätta honom.
Enligt Trump skulle något sådant kunna få katastrofala konsekvenser, rapporterar RT.

I fall jag någonsin skulle ställas inför riksrätt tror jag att marknaden skulle krascha, jag tror att alla skulle bli väldigt fattiga, sade Trump i en intervju med Fox News nyligen.

Jag förstår inte varför man skulle avsätta någon som gör ett bra jobb, menar han.

Trump hävdar också att landet hade varit i ett “katastrofalt skick” ifall hans motståndare Hillary Clinton hade vunnit valet istället.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!