Vetenskap

Forskningsprojekt ska utvärdera “exotisk teknologi”

Forskningsprojektet ADAM (Acquisition and Data Analysis of Materials) fokuserar på att samla in exotiska material från farkoster av okänt ursprung (UAP) och sedan utvärdera dessa material. Projektet startades av “To The stars Academy” (TTS Academy) som leds av personer som tidigare eller fortfarande arbetar för Pentagon och andra amerikanska myndigheter.

Inom projektgruppen finns det ingen tvekan om att dessa material existerar och att de härrör från enigmatiska och okända källor.
From time to time, various sources have collected material samples reported to have come from advanced aerospace vehicles of unknown origin (popularly known as UAP (Unidentified Aerial Phenomena). Those sources include private citizens, foreign aerospace investigatory committees, aerospace operators and government organizations”,TTS Academy, Forskningsprojektet ADAM.

Målsättningen är att dessa material och den tillhörande teknologin ska komma allmänheten till gagn, på den fria och öppna marknaden, istället för att gömmas undan i svarta projekt för ett fåtal invigda, långt bortom omvärldens insyn. Ett annat syfte med forskningsprojektet ADAM är att försöka spåra ursprunget till dessa material och teknologierna.

TTS Academy har skrivit ett kontrakt med företaget “EarthTech International” (Earthtech.org), som är en tankesmedja i Texas för att utvärdera de material som kommer till forskningsgruppens förfogande.

Projektledare för forskningsprojektet ADAM är Dr Harold E. Puthoff, en tidigare senior rådgivare för Pentagons program AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program). Fysikern Puthoff är för närvarande vice president på TTS Academy. Han arbetade under 1970-talet och framåt för SRI International (Stanford Research Institute), ett av världens största privata forskningsinstitut med att utveckla remote viewing (fjärrsyn) med syftet att kontra dåvarande Sovjetunionens spionage mot USA. Puthoff leder även “EarthTech International”.

 

 

Torbjörn Sassersson

 

Artikeln har tidigare publicerats i NewsVoice.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • ADAM
  • forskning