Tio strategier för att vinna fotbollsspel

publicerad 2 september 2020

Fotbollsspel är en lönsam strävan för många som behärskar konsten att placera spel på rätt sätt. Det är inte komplicerat och vem som helst kan lära sig att göra bästa möjliga insatser. Här är några tips du kan följa för att få ut det bästa av dina vad.

1.                 Satsa när du ser värde

Att ha en tydlig förståelse för oddsen och hur du satsar. Genom att ha utfört grundliga undersökningar kan du förstå var det finns värde i att placera ditt spel. Lita alltid på din instinkt och lägg en satsning först efter att ha gjort tillräckligt med forskning.

2.                 Var redo att lära dig

Var alltid beredd att lära dig nya saker. Oavsett hur länge du har gillat fotboll när det gäller vadslagning finns det alltid något nytt att lära sig. Oavsett om det är hur länge ett lag har hållit rent, hur lång tid det tar för en spelare att göra mål. Det finns olika saker att lära sig som påverkar din spelstrategi.

3.                 Håll dig till de ligor du vet mer om

Det är ingen mening att satsa i Premier League om du vet mer om La L iga. Att dra nytta av dina styrkor är viktigt för att dra nytta av vadslagning och undvika onödiga förluster.

4.                 Satsa på de marknader du känner

Det finns en mängd marknader tillgängliga som tenderar att förvirra många människor. Fler alternativ betyder inte mer vinst. Håll dig till vad du vet. Om du är bra på att förutsäga ”över” och ” unders” , så håll dig till det. Satsa inte på slutmatchresultat om du inte vet något om det.

5.                 Satsa ansvarsfullt

Var ansvarig med ditt spel och penninghantering för att öka dina chanser att få långsiktig framgång. Det kommer att finnas vinster och förluster; hur du hanterar din ekonomi och din moral under dessa tider kommer att avgöra hur bra du kommer att prestera på lång sikt. Undvik att lägga alla dina ägg i en korg eller satsa i onödan. Bra penninghantering säkerställer att du alltid har något att hålla fast vid.

6.                 Håll reda på dina vad

Att ha ett register över dina vad hjälper dig att identifiera trender att dra nytta av eller förbättra. Det är viktigt eftersom det ger en tydlig återgivning av ditt tankemönster under vadslagningsprocessen. Att ha ett register över dina insatser hjälper dig också att hålla reda på din ekonomi, så att du kan planera och budgetera mer exakt. Att förstå var du kommer ifrån kommer alltid att förbättra dina beslut framåt.

7.                 Bedöm prestationspotentialen noggrant

Innan du satsar finns det en period där du bedömer varje lags prestation för att försöka bestämma resultatet av en match. Det är viktigt att alltid gräva djupare in i statistiken för att få en tydlig bild av lagets förmåga i matchen du satsar på. Att titta på ett lags senaste fem matcher kanske inte alltid ger en korrekt bild. Saker som skador, avstängningar och individuell spelarprestanda är bra att observera.

8.                 Utnyttja marknadsfördomar

Att identifiera värdeinsatser och hålla fast vid dem även när marknaden antyder annars kan leda till seger eftersom du kommer att ha högre odds. De flesta människor tenderar att påverkas av vad marknaden föreslår, även om marknaden kan vara fel. Att genomföra dina egna bedömningar och hålla fast vid tarmarna kommer alltid att ge frukt.

9.                 Se professionella

Det är alltid en bra idé att kontrollera vad proffsen säger om kommande matcher och se om dina förutsägelser överensstämmer med deras. De kanske inte alltid har rätt, men det är ett utmärkt ställe att börja kontrollera noggrannheten på dina insatser. Ibland kan de nämna något du förbises, vilket ger dig tid att täcka över det och finjustera dina förutsägelser.

10.          Gå med på webbplatser med bästa odds

Att ha ett urval av höga odds garanterar att du får bästa möjliga avkastning. Att gå med på en webbplats som erbjuder högre odds är fördelaktigt för dig eftersom det betyder mer värde.

Nu när du vet hur du placerar bästa möjliga fotbollsspel kan du registrera dig för ett n- konto med en gratis bonus här: 888sportspel
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.