Sport

Tennisveteraner skapade dramatik på Svaneholm Open

Under helgen gick det stora tennisevenemanget Svaneholm Open av stapeln i skånska Skurup. Det blev en mycket uppskattad publikshow som de gamla tennisveteranerna bjöd på i solskenet. Nya Dagbladet var på plats.
Den skånska högsommaren gick inte att ta miste på när solen stekte över det natursköna området kring Svaneholms slott. Svaneholm Open, som är Skurup kommuns största idrottshändelse någonsin, lockade långväga tennisfans till det evenemang som väntas bli början på en ny tennistradition.

Svaneholm Open – ATP Champions Tour är en unik tennisturnering mellan några av de största tennisnationerna i historien: Sverige, USA, Frankrike och en kombination av Australien och Kroatien. Till evenemanget hade man lockat flera stora tennistjänor, bland andra Mats Wilander, John McEnroe, Henri Leconte och Goran Ivanisevic.

Den över 60 år gamle amerikanska tennisveteranen John McEnroe bjöd på en sagolik uppvisning i kämparglöd och entusiasm på planen till publikens stora förtjusning.

Nya Dagbladets fotograf Freddy Mardell var på plats och bjuder på bilder från den flera dagar långa tennisfesten och sin betraktelse från evenemanget.

 

 

 


Markus Andersson
markus.andersson@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!