Robin Olsen rånad i sitt hem

publicerad 10 mars 2021
- av Sofie Persson
Robin Olsen.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Evertons svenske stjärnmålvakt Robin Olsen ska ha blivit utsatt för ett brutalt rån i sitt hem i Liverpool. Rånarna var knivbeväpnade och hotade hans fru och barn.

Fotbollsmålvakten Robin Olsen var hemma i sitt hus i Liverpool med sin fru och två barn när ett gäng rånare med kniv slog till mot familjen, rapporterar The Sun.

En av rånarna ”vaktade” Olsens fru Mia och deras barn Alicia, som är fem år, och Alexander, som är två år samtidigt tog den andra rånaren med sig Robin genom huset i jakt på värdesaker. Olsen lämnade bland annat över dyra smycken och klockor, i rädsla för sin familjs säkerhet.

Det här var inte bara ett inbrott, det var den värsta sortens intrång. Ett gäng, beväpnade med machetes hotar din fru och dina barn, säger en källa till The Sun och fortsätter:

Han bryr sig inte om de materiella sakerna som blev stulna utan är rädd för effekten det här kommer ha på hans familj. De är väldigt traumatiserade av händelsen. Det är alla föräldrars värsta mardröm. Familjen har flyttat ut från huset och varje spelare i klubben har fått sin egen livvakt.

Robin Olsen spelar just nu för Everton i engelska Premier League. Så sent som förra månaden blev även Evertons manager Carlo Ancelottis hem utsatt för inbrott av maskerade rånare.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!