Så inreder du ett lättstädat badrum

publicerad 20 december 2021
Så inreder du

Badrummet, det är ju ett rum som används dagligen. För att göra det lätt för dig, så kan det vara smart att inreda det på så vis att det dels är snyggt, dels är lättstädat. Vi tänkte ge dig en del badrumsinspiration. Det i hur du ska tänka för att inreda på bra sätt. Om du vill satsa på bra inredning till ditt nya badrum, så kan du hitta det hos Dansani.

Det du ska se till att göra i ditt badrum, det är att ha plats för en bra tvättkorg. Så slipper du ha en massa tvätt på golvet. Det finns smarta kombinationsmöbler med tvättkorg, krokar och sittplats. Just smarta krokar är bra att ha i badrummet. Det för att kunna hänga upp olika saker. Att låta golvet vara ganska fritt gör det mer lättstädat. Du kan även satsa på en vägghängd toalett, som även det gör att golvet i sig blir mer lättstädat.

Inspiration till inredning i badrummet

I ditt badrum kan det även vara smart att inreda med dold förvaring. Öppna hyllor är så klart snyggt, men de samlar gärna på sig damm, hår och annat. Då kan det vara bättre med badrumsmöbler med stängda dörrar eller lock. Se även till att undvika att ha onödiga, dammsamlande kanter i badrummet. Satsa också på en lättvättad matta.

Ska du göra om helt i badrummet, passa då på att välja bra kakel och fogar som är lätta att städa och hålla efter. Se även till att du ofta rensar ut ditt badrum och gör dig av med gamla produkter.

Satsa på bra inredning till ditt nya badrum

Du som vill satsa på bra inredning till ditt nya badrum eller få mer badrumsinspiration, du kan med fördel kika in till Dansani. Där finns det mesta du kan tänka dig till ditt nya snygga badrum!
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.