Inrikes

Våldtäktsförsök vid kyrkogård i Stockholm

En kvinna utsattes för ett våldtäktsförsök vid en kyrkogård i centrala Stockholm under natten mot fredag. En man blev senare anhållen misstänkt för brottet.

En kvinna blev under natten mot fredag vid 21-tiden utsatt för ett våldtäktsförsök av en man. Han skall ha försökt sig tvinga till sig sex av kvinnan men lyckas ej. Händelsen ägde rum vid Johannes kyrka i Norrmalm i centrala Stockholm.

Kvinnan uppges inte ha några fysiska skador efter händelsen.

Polisen är förtegen om händelsen men kunde senare gripa en man i 42-årsåldern i närheten av platsen. Mannen är nu anhållen och misstänkt för våldtäktsförsöket.

Liknande artiklar

Misstänkta våldtäktsmän förhörs inte Många utredningar om misstänkta våldtäkter läggs ner utan att den utpekade gärningsmannen förhörts av polisen. Detta sam...
Kvinna våldtagen vid sjukhuset i Kalmar Polisen i Kalmar utreder en misstänkt våldtäkt. Våldtäkten skall ha skett i en park vid Länssjukhuset under måndagskväll...
Våldtäkt på fängelse – kvinnlig fängelsepräst våld... Polisen utreder en misstänkt våldtäkt på ett av landets fängelser. En kvinnlig fängelsepräst skall ha våldtagits av en f...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!