Ulf Kristersson konfronterad på väg till Bilderbergmötet

publicerad 4 juni 2019

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson deltar på årets upplaga av det kontroversiella Bilderbergmötet i Montreux, Schweiz. När Kristersson på väg till mötet konfronteras av oberoende journalister vägrar han svara på några frågor.

Nya Dagbladet har tidigare rapporterat om årets upplaga av det kontroversiella Bilderbergmötet som i år äger rum i schweiziska Montreux. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson visade sig återfinnas på deltagarlistan tillsammans med tre andra svenskar.

På Bilderbergmötet tillåts inte oberoende medier att närvara och vad som sägs på mötet stannar mellan deltagarna som representerar världens mest inflytelserika aktörer inom finanssektorn, storföretag, massmedia, politik och akademiska institutioner.
När Kristersson tillsammans med Sara Mazur konfronteras på väg till mötet av en grupp oberoende journalister flinar han bara åt kameran.

Journalisten:

– Jag tycker det är väldigt slående att du har ombetts att inte säga någonting… och det betyder att du arbetar i Bilderbergmötets tjänst och inte i allmänhetens…

Kristersson svarar:

– Välkommen till verkligheten.

I övrigt vägrade han ge svar på några frågor och begav sig vidare mot mötet.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!