Inrikes

Svensk man försöker be om förlåtelse till BLM-pöbel

Under BLM-demonstrationen i Göteborg syns en svensk man med blandad framgång försöka be om förlåtelse för att man misslyckats med att integrera migranter i Sverige. “Vi har misslyckats med att ta hand om er alla”, försöker mannen kommunicera till folkmassan som dock inte är vidare imponerad av företaget.

Jag vill dela något med er, och jag vill dela något med er alla“, säger den svenske mannen på engelska.
Mottagandet är dock inte varmt, med spridda rop till svar som “Det handlar inte om dig!”, “Vem är du?”.

Nej nej, det handlar inte om mig. Jag heter Anders […] och jag är en svensk man. Och jag vill säga, som en representation för det svenska folket att vi har misslyckats att ta er hem“, säger den svenske mannen som med misslyckandet att “ta hem” de utomeuropeiska åhörarna då inte åsyftar att man misslyckats med återvandring utan att man misslyckats med integrationen i Sverige.

Propagandist!” utropas i svar tillbaka från en man.

Ni människor kom till Afrika, stal våra pengar, stal vårt guld!“, tillägger en kvinna av afrikanskt ursprung.

Den svenske mannen fortsätter med att förtydliga att “vi”, syftandes på det svenska folket, har misslyckats med att “ta hand om er alla”.

Vi har misslyckats. Och jag vill be om er förlåtelse, vi har misslyckats med att ta hand om er alla.“, fortsätter den svenske mannen.

Senare syns samma svarta kvinna deklarera att “Amerika är för alla!“, “Våra förfäder byggde Amerika!” och skandera “Svart makt! Svart Makt!” medan en folkmassa stämmer in i ropen.

 


Per Nordin
per.nordin@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!