Inrikes

Ny skottlossning i Malmö – man avrättad utanför vårdinrättning

Polisen arbetar med metalldetektor för att hitta kulor vid mordplatsen.

Vid 13-tiden under måndagen påträffades en man skjuten vid Hålsjögatan i Malmö utanför en vårdinrättning. Polisen kallades till platsen men ser ingen kopplingen till händelsen på Centralstationen. Nya Dagbladet kan visa bilder från platsen där mannen avrättades.




En man påträffades skottskadad på Hålsjögatan i Malmö utanför en vårdinrättning. Polisen och ambulans kallades strax efter 13-tiden till platsen som har spärrats av.

Mannen fördes till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. Senare på måndagseftermiddagen bekräftade polisen att mannen dött till följd av sina skador.

Ambulansen med den skottskadade mannen anländer här till akutmottagningen. Foto: Freddy Mardell/Nya Dagbladet

– Det ska finnas flera som säger sig vara vittnen till detta, säger Calle Persson till Aftonbladet.

Nya Dagbladets fotograf var på plats och kunde dokumentera vid avspärrningen till den vårdinrättning som mannen besökt sekunderna innan han blev skjuten med flera skott varefter han kollapsade i buskarna.

Foto: Freddy Mardell/Nya Dagbladet
Foto: Freddy Mardell/Nya Dagbladet

I nuläget ser man ingen koppling till händelsen på Centralstationen, skriver polisen på sin hemsida. Ingen misstänkt gärningsman har gripits.

 


Markus Andersson
markus.andersson@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!