“Northern Light Convention” bjuder in till frihetligt konvent

publicerad 3 maj 2022
- av Sofie Persson
Några av talarna på konventet: Människorättsadvokaten Robert F. Kennedy Jr., medicinske experten Michael Yeadon, journalisten Catherine Austin Fitts, EU-parlamentarikern Christine Anderson.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


19 730 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


I Malmö den 13-15 maj kommer Northern Light Convention att samla internationella talare inom ett flertal områden för att bland annat söka djupare förståelse för hur man tillsammans kan sätta stopp för korrupta makthavares globala inflytanden. Bland talarna finns kända vetenskapsmän, läkare, politiker och aktivister.

Northern Light Convention vill samla likatänkande individer som förstår allvaret som hänt i världen under de senaste två åren. För att ”få förståelse för initiativ och fundera hur vi tillsammans kan sätta stopp för den teknokratiska agendan som implementeras med full kraft” men också för att ”inrikta sig på vad de realistiska och nödvändiga åtgärderna kan vara för att stoppa den accelererande spridningen av makten som gläds av den globalistiska eliten”.

Med flera kända och internationella talare vill man uppmärksamma de problem som världen har. Över 20 talare kommer att medverka och däribland kända ansikten som Robert F. Kennedy Jr och Dr. Michael Yeadon. Även ett flertal läkare, politiker, advokater och aktivister kommer att delta på plats vid eventet. Endast tre talare kommer att medverka digitalt.

Northen Light Convention görs av Scandinavian Freedom Events och kommer att gå av stapeln i Malmö den 13 till 15 maj 2022. Har man inte möjlighet att vara på plats kan man också delta digitalt.

Biljetter kan bokas här för att deltaga på plats eller via stream och kan följas på Telegram här.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!