Man och kvinna attackerades av vänsterextremister utanför bostad i Farsta

publicerad 25 mars 2018

Vid lunchtiden idag attackerades en man och en kvinna utanför en bostad i Farsta i södra Stockholm. Två mörkklädda män anföll paret med någon form av spray, men paret lyckades värja sig och drev vänsterextremisterna på flykt.

Det var idag vid lunchtid som mannen och kvinnan skulle lämna en bostad i Farsta i Stockholm som två mörkklädda män lurpassade utanför entrén. De gick till angrepp och använde någon form av sprej mot kvinnans ansikte.

Paret lyckades situationen till trots dock driva de två männen på flykt.
Enligt uppgifter till Nya Dagbladet var männen mörkklädda i huvtröjor. Den ena av de två vänsterextremisterna hade arabiskt utseende.

Mannen upptäckte samma dag att han blivit uthängd i sitt bostadsområde av ett vänsterextremt nätverk. På en poster som man hade klistrat på en återvinningsbehållare utanför mannens bostad fanns en bild på mannen med rubriken “nazist”. Bara ett par timmar efter upptäckten kom överfallet.

Kvinnan och mannen meddelar att de är oskadda efter attacken. Händelsen är polisanmäld.

 

Texten är uppdaterad 13:08, 180326.

Vittnen lyckades fånga de två männen på bild.

Klicka för större bild

 

Känner du igen de två männen? Tipsa redaktionen samt polisen på telefon 114 14.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!