Inrikes

Man i 20-årsåldern ihjälskjuten i Eskilstuna

Arkivbild

Under onsdagskvällen blev en man i 20-årsåldern skjuten till döds i Nyfors i Eskilstuna.

Polisen kom till platsen runt halv åtta-tiden på onsdagskvällen, efter flera samtal om skottlossning. En skottskadad man hittades mitt i ett bostadsområde. Mannen fördes till sjukhus, där han senare avled.

– Jag hörde sex skott, och sedan ringde jag polisen. Sedan såg jag en man komma sprintande, säger ett vittne i Nyfors till SVT Nyheter Sörmlands reporter på plats.

Mannen är känd av polisen sedan tidigare.

– Vi såg en ung maskerad kille som kom springande. Sedan såg vi att det var ett jäkla liv. Jag känner mig inte alls trygg här, säger ett annat vittne.

I nuläget är ingen gripen för mordet.

Det är den tredje dödsskjutningen i Eskilstuna på några månader.

Liknande artiklar

Ytterligare ett åldringsbrott i Eskilstuna Under tisdagskvällen ägde ytterligare ett åldringsbrott rum i Eskilstuna. Så sent som i fredags blev en 96-årig kvinna b...
Skottlossning vid akutmottagningen i Malmö På måndagseftermiddagen larmades polisen till en skottlossning vid akutmottagningen på Skånes Universitetssjukhus i Malm...
Brutalt åldringsbrott i Eskilstuna En 96-årig kvinna blev brutalt rånad i sitt hem i Eskilstuna under fredagen. En yngre kvinna lurade sig in i bostaden...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!