Inrikes

Kvinna våldtagen vid sjukhuset i Kalmar

Polisen i Kalmar utreder en misstänkt våldtäkt. Våldtäkten skall ha skett i en park vid Länssjukhuset under måndagskvällen. Polisen larmades av vårdpersonal efter att den våldtagna kvinnan skall ha lyckats ta sig till sjukhuset.

Vid 21-tiden på måndagskvällen mottog polisen i Kalmar larm om en misstänkt våldtäkt. En skärrad och chockad kvinna hade sökt sig till Länssjukhuset i Kalmar. Kvinnan uppgav och visade tydliga tecken på att ha utsatts för ett grovt sexuellt övergrepp.

Polisen spärrade strax efter larmet av Stensbergsparken i närheten av Länssjukhuset. Parken genomsöktes under den sena måndagskvällen av kriminaltekniker och en specialtränad polishund.

Polisen utreder händelsen som misstänkt våldtäkt. Kvinnan vårdades tidigt på tisdagsmorgonen fortfarande på sjukhus.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

Liknande artiklar

Våldtäkt på fängelse – kvinnlig fängelsepräst våld... Polisen utreder en misstänkt våldtäkt på ett av landets fängelser. En kvinnlig fängelsepräst skall ha våldtagits av en f...
Fyra misstänkta våldtäkter under natten Polisen utreder fyra misstänkta våldtäkter i Stockholm och Sundsvall under natten till lördagen. Tre av de fyra misst...
Tonåring våldtagen utanför Västerås Polisen utreder en misstänkt våldtäkt i Skultuna, utanför Västerås. En flicka i tonåren skall ha våldtagits i det lilla ...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • Kalmar
  • våldtäkt