Inrikes

Komikern Jonas Inde intervjuas i nationalsocialistisk nätradio

Komikern Jonas Inde

Komikern Jonas Inde, 48, medverkade under gårdagen i den politiskt inkorrekta radion “Radio Nordfront” som är nationalsocialistiska Nordiska Motståndsrörelsens nätradio. Jonas Inde har medverkat i många kända tv-serier och filmer. Bland var han med i Killinggänget och medverkade i filmerna Torsk på Tallin och Fyra nyanser av brunt.

I intervjun berättar han om hur den fria komiken och skådespeleriet blivit lamslaget av den politiska korrekta andan som genomsyrar så gott som helst samhället och hur det uppstått en ny slags fascism som omöjliggjort det spontana fria skådespeleriet.
– För tio år sedan var det helt annorlunda, säger Inde och berättar att lättkränktheten gjort att komiker ständigt måste begränsa sig för att inte trampa känsliga grupper på tårna.

Inde berättar också hur etablissemanget demoniserar och stöter ut alla som går utanför de politiskt korrekta ramarna och hur han tröttnat på klimatet.

– För några år sedan hade jag aldrig medverkat i sådana här sammanhang, säger Inde och syftar på hur han ändrat sin uppfattning och känt ett behov av att kunna tala fritt.

Inde beskriver också ett fenomen som han benämner “kändisfilter”, ett filter som potentiella kändisar måste passera för att släppas fram i ramljuset, vilket ska handla om att ha rätt politiska åsikter och “rätt värdegrund” för att få bli känd. Detta filter ska enligt Inde ha blivit allt snävare.

Hela inslaget kan höras här:

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!