Ett år senare: Så gick det för den avskedade rektorn

publicerad 21 juli 2020
  Camilla Säll tvingades avgå från Kastanjeskolan i Malmö under märkliga omständigheter förra våren.

  För ett år sedan intervjuade Nya Dagbladet den tidigare rektorn Camilla Säll, som då under oklara omständigheter hade sparkats från sitt arbete på Kastanjeskolan i Malmö – en skola som hon själv varit med och grundat.

  Nya Dagbladets fotograf Freddy Mardell har följt Camilla under årets gång och satt ihop ett bildspel av hennes berättelse, berättad av henne själv. Nya Dagbladet ringde också upp för att låta henne berätta om sitt år.

   
   

  OBS! På grund av en teknisk problematik dyker två parallella bildspel upp när man klickar på en bild för att öppna bildspelet. Stäng det första och börja bläddra i det bildspel som sedan kvarstår för att ta del av de tillhörande bildtexterna.


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!