Brutalt överfall i bostad i Rågsved – kvinna svårt skadad

publicerad 4 juni 2019

Polis och ambulans larmades på måndagskvällen till Rågsved i södra Stockholm. En mycket svårt skadad kvinna påträffades och fördes till sjukhus med livshotande skador. En större polisinsats sökte på måndagskvällen efter en misstänkt gärningsman i och runt Rågsved.

Vid 19:30-tiden på måndagskvällen hördes skrik och tumult från en lägenhet på Ervallakroken i Rågsved. En maskerad gärningsman skall ha trängt sig in i lägenheten och tillfogat den boende kvinnan mycket svåra skador. Polis och ambulans larmades, och var snabbt på plats.

Den svårt misshandlade kvinnan fördes i ilfart till sjukhus med livshotande skador. Polisen spärrade av fastigheten och den aktuella lägenheten. Ett större område runt den aktuella fastigheten genomsöktes i jakten på gärningsmannen.

Polisen utreder händelsen som misstänkt försök till mord. Poliskällor som NB Nyhetsbyrån har talat med utesluter inte att det kan ha funnits en hotbild mot den kvinna som attackerades.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.