Inrikes

Brutalt överfall i bostad i Rågsved – kvinna svårt skadad

Polis och ambulans larmades på måndagskvällen till Rågsved i södra Stockholm. En mycket svårt skadad kvinna påträffades och fördes till sjukhus med livshotande skador. En större polisinsats sökte på måndagskvällen efter en misstänkt gärningsman i och runt Rågsved.

Vid 19:30-tiden på måndagskvällen hördes skrik och tumult från en lägenhet på Ervallakroken i Rågsved. En maskerad gärningsman skall ha trängt sig in i lägenheten och tillfogat den boende kvinnan mycket svåra skador. Polis och ambulans larmades, och var snabbt på plats.
Den svårt misshandlade kvinnan fördes i ilfart till sjukhus med livshotande skador. Polisen spärrade av fastigheten och den aktuella lägenheten. Ett större område runt den aktuella fastigheten genomsöktes i jakten på gärningsmannen.

Polisen utreder händelsen som misstänkt försök till mord. Poliskällor som NB Nyhetsbyrån har talat med utesluter inte att det kan ha funnits en hotbild mot den kvinna som attackerades.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • Rågsved