Annie Lööf är medlem i den ökända Trilaterala kommissionen

publicerad 28 september 2018
- av Alexander Almqvist

Centerpartiets partiledare Annie Lööf är medlem i den globalistiska tankesmedjan Trilaterala kommissionen.

1973 grundas Trilaterala kommissionen av bland andra Zbigniew Brzezinski och Henry Kissinger på uppdrag av David Rockefeller. Idag har den kommit att bli en av världens mest inflytelserika och ökända tankesmedjor.

I en debattartikel i Expressen av Birger Schlaug och MaLou Lindholm med rubriken ”Elitorganisationen som Annie Lööf talar tyst om” lyfter man fram det för många okända faktumet att Annie Lööf finns med på Trilaterala kommissionens medlemslista.

Enligt Schlaug och Lindholm diskvalificerar sig Annie Lööf från ministerposter i en kommande regering genom sitt medlemskap i Trilaterala kommissionen.

Trilaterala Kommissionen är en global privat elitorganisation. Tanken är att medlemmarna skall träffas i en informell miljö utan insyn från media. Syftet är att bakom kulisserna påverka och därmed styra de beslut som regeringar tar. Långt ifrån värden som kännetecknat till exempel socialliberaler”, skriver man i debattartikeln.

Trilaterala kommissionen är inte det enda globalistiska maktmötet som Annie Lööf haft samröre med. 2017 bjöds hon in till den ökända Bilderberggruppens hemliga möte, precis som såväl Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt strax innan de blev statsministrar.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.