Annie Lööf är medlem i den ökända Trilaterala kommissionen

publicerad 28 september 2018
- av Alexander Almqvist

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Centerpartiets partiledare Annie Lööf är medlem i den globalistiska tankesmedjan Trilaterala kommissionen.

1973 grundas Trilaterala kommissionen av bland andra Zbigniew Brzezinski och Henry Kissinger på uppdrag av David Rockefeller. Idag har den kommit att bli en av världens mest inflytelserika och ökända tankesmedjor.

I en debattartikel i Expressen av Birger Schlaug och MaLou Lindholm med rubriken “Elitorganisationen som Annie Lööf talar tyst om” lyfter man fram det för många okända faktumet att Annie Lööf finns med på Trilaterala kommissionens medlemslista.

Enligt Schlaug och Lindholm diskvalificerar sig Annie Lööf från ministerposter i en kommande regering genom sitt medlemskap i Trilaterala kommissionen.

Trilaterala Kommissionen är en global privat elitorganisation. Tanken är att medlemmarna skall träffas i en informell miljö utan insyn från media. Syftet är att bakom kulisserna påverka och därmed styra de beslut som regeringar tar. Långt ifrån värden som kännetecknat till exempel socialliberaler”, skriver man i debattartikeln.

Trilaterala kommissionen är inte det enda globalistiska maktmötet som Annie Lööf haft samröre med. 2017 bjöds hon in till den ökända Bilderberggruppens hemliga möte, precis som såväl Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt strax innan de blev statsministrar.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!