Amerikansk rappare på Sverigebesök: ”fula blonda grisar är vad ni är”

publicerad 27 augusti 2019

Den afroamerikanska rapparen Azealia Banks befinner sig i Sverige och är inte tillfreds med varken landet eller folket. På sociala medier hon har gått till attack mot svenskar, som hon tycker är rasister, och anser att Sverige ska bombas.

Azealia Banks befinner sig i Stockholm i Sverige. Varför hon är här är oklart, då hon inte har några konserter inplanerade. Hon är dock inte nöjd med sitt besök hittills, på Instagram skriver hon bland annat att svenskarna är rasister.

– De har den typen av rasism där man automatiskt blir äcklad när man ser en svart person, och hellre än att kasta en ond blick undviker man ögonkontakt överhuvudtaget.

Hon är även missnöjd över tillgången på ”gräs”.

– Jag hade älskat att se någon bomba skiten ur det här stället och ge alla vita något att böla över. Fula, blonda grisar är vad ni är, fortsätter hon.

Banks, som kommer från Harlem i New York, har tidigare varit med om en hel del kontroverser och är känd för att bråka med andra kändisar.

 

Källa: Aftonbladet
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.