Inrikes

Alternativ för Sverige håller torgmöte i Växjö mot böneutrop

Gustav Kasselstrand och William Hahne

Det nystartade partiet Alternativ för Sverige (AfS), med Gustav Kasselstrand i spetsen, ska hålla ett torgmöte i Växjö under fredagen. Anledningen är beslutet att tillåta muslimskt böneutrop i staden.

Torgmötet ska hållas utanför Palladium mellan 12:00 och 13:00. Med risk för bråkiga motdemonstranter kommer det krävas en stor polisinsats.

– Vi jobbar för fullt med att planera inför detta och det kommer att vara en polisresurs som ska kunna hantera olika situationer som kan tänkas uppkomma, säger Robert Loeffel vid polisens presstjänst.

Dagen efter kommer Alternativ för Sverige att hålla torgmöten i Stockholm och Uppsala. Partiledare Gustav Kasselstrand, vice partiledare William Hahne och riksdagsledamot Jeff Ahl kommer att tala vid samtliga torgmöten.

Liknande artiklar

Ökat stöd för Alternativ för Sverige i ny opinions... Det nya nationalistiska uppstickarpartiet Alternativ för Sverige får ökat stöd enligt en ny opinionsundersökning från Se...
Alternativ för Sverige närmar sig riksdagen –... Valet närmar sig med stormsteg och det ser lovande ut för den stora uppstickaren i svensk politik, det nybildade partiet...
Alternativ för Sverige nekas beachflaggor under to... Gustav Kasselstrand, partiledare för Alternativ för Sverige, kungjorde nyligen via Twitter att hans parti inte tillåts h...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!