Inrikes

Alternativ för Sverige håller torgmöte i Växjö mot böneutrop

Gustav Kasselstrand och William Hahne

Det nystartade partiet Alternativ för Sverige (AfS), med Gustav Kasselstrand i spetsen, ska hålla ett torgmöte i Växjö under fredagen. Anledningen är beslutet att tillåta muslimskt böneutrop i staden.

Torgmötet ska hållas utanför Palladium mellan 12:00 och 13:00. Med risk för bråkiga motdemonstranter kommer det krävas en stor polisinsats.
– Vi jobbar för fullt med att planera inför detta och det kommer att vara en polisresurs som ska kunna hantera olika situationer som kan tänkas uppkomma, säger Robert Loeffel vid polisens presstjänst.

Dagen efter kommer Alternativ för Sverige att hålla torgmöten i Stockholm och Uppsala. Partiledare Gustav Kasselstrand, vice partiledare William Hahne och riksdagsledamot Jeff Ahl kommer att tala vid samtliga torgmöten.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!