Kritiserade coronavaccineringen

Forskaren: mRNA-vaccinen kan leda till infertilitet och dödliga sjukdomar

Den profilerade forskaren Stephanie Seneff vid Massachusetts Institute of Technology menar att massvaccinationskampanjen av befolkningen med mRNA-vaccin ser ut att leda till att allvarliga kroniska sjukdomar ökar drastiskt och därtill kan orsaka infertilitet - vid sidan av den alarmerande förekomst av dödsfall som nu relateras till de kontroversiella injektionerna.

publicerad 17 september 2021
Stephanie Seneff, forskare vid Massachusetts Institute of Technology i USA.

Det är i en intervju med franska France Soir som Seneff går ut med sin analys av mRNA-vaccinerna och som bland annat publicerats i en vetenskaplig artikel med titeln ”Värre än sjukdomen” och som behandlar de experimentella mRNA-vaccinen som just nu injiceras på bred front.

– Det vi hittade var för mig skrämmande, säger MIT-forskaren.

Seneff skräder inte orden och menar att vi bland annat kommer att…


Stephanie Seneff är en ledande forskare vid MIT och har varit knuten till det prestigefyllda universitetet i över fem decennier. Hon har en kandidatexamen i biofysik, masterexamen i elektroteknik och har doktorerat i datavetenskap.

I sin yrkeskarriär har hon främst forskat kring interaktion mellan människor och datorer och även algoritmer samt artificiell intelligens för att förstå språk och taligenkänning.

De senaste 13 åren har Seneff även fokuserat mycket på hur näring och miljögifter påverkar sjukdomar hos människor och då särskilt tittat på det kontroversiella bekämpningsmedlet glyfosat och mineralen sulfur.

 


Liknande artiklar: