Coronarepressionen

Uppror mot coronarepressionen sprider sig i Tyskland

publicerad 16 september 2020
Münchenbor från protesterna i helgen.

Hela 10 000 Münchenbor uppges ha protesterat mot coronarepressionen i Tyskland under helgen.

I Tyskland fortsätter protesterna mot Merkelregeringens politik, som vid sidan av att ha avvecklat medborgerliga friheter även orsakar omfattande skador på näringslivet.

Hårda restriktioner i landet påtvingas nu även små små barn, där exempelvis skolbarn tvinga sitta långa skoldagar med masker för ansiktena i skolbänkarna. En lokal källa till Nya Dagbladet i München uppger att många föräldrar klagar på att barnen inte kan följa undervisningen eftersom de inte får tillräckligt med luft med ansiktsmask.
Demonstranter i München. Foto: Privat

 

Förra veckans demonstration i Berlin uppgavs officiellt ha lockat 40 000 deltagare, vilket är en omdebatterad siffra, där antalet deltagare från vissa källor menar att massmedierna med avsikt skrivit ned antalet deltagare och att det verkliga antalet demonstranter har varit långt högre.

I Tyskland menar allt fler att coronarestriktioner används som förevändning för att inskränka medborgerliga friheter och öka statliga institutioners makt till vad som kommit att likna en totalitär polisstat liknande den i gamla DDR.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!