Läkare: Vi går mot tvångsvaccinationer och medicinsk diktatur

publicerad 21 oktober 2020
- av Markus Andersson
Ben Tapper menar att folket måste inse att makthavarna vill ta ifrån dem deras friheter.

Den amerikanske kiropraktorn Ben Tapper varnar i ett starkt tal amerikanerna för att låta deras politiska ledare ta ifrån dem deras fri- och rättigheter och förvandla landet till en diktatur under förespeglingen att invånarna måste skyddas från coronaviruset.

Ben Tapper från Omaha, USA, skadades själv svårt i en bilolycka som ung och läkare sa till honom att han kanske aldrig skulle kunna gå igen. Han motbevisade dock läkarna och blev efter sitt tillfrisknande så övertygad om kiropraktikens förtjänster att han startade upp en egen praktik som han nu livnär sig på.

Tapper är en högljudd motståndare till den omfattande coronarepression som införts i USA och som han menar kommer att användas för att införa en ”medicinsk diktatur” och ta ifrån befolkningen sina friheter och rättigheter. Inför de lokala politikerna i Nebraska och alla som ville höra höll han ett känslosamt tal om vikten av att amerikanerna ser igenom ”coronabluffen”.

– Föreställ er ett virus så dödligt och så allvarligt att du måste testa dig för att ta reda på om du har haft det eller inte, inleder Tapper ironiskt.

– Ni baserar era nummer på positiva testfall och inte på antalet sjukhusfall eller dödsfall som ni borde. Siffrorna förvrängs av falska positiva test och massmedias domedagsrapportering, konstaterar han och frågar vidare när skrämselpropagandan egentligen ska sluta.

– Jag blir livrädd när jag tänker på hur enkelt masktvånget kan förvandlas till ett vaccintvång. Jag har följt narrativet kring vacciner väldigt noggrant i ett decennium och har själv fått uppleva vilka skador ett vaccin kan orsaka, förklarar han och berättar vidare att han träffat många familjer som förlorat barn på grund av vaccinskador.

– Vaccinskador är verkliga och inte sällsynta.

Tapper argumenterar för att de företag som bestrider familjer som råkat ut för vaccinskador är samma företag som nu är delaktiga i att hjärntvätta befolkningen och skrämmer upp dem med vad han menar är ”coronapropaganda”.

– Förra året hävdade Världshälsoorganisationen att det det största hotet mot världshälsan är människor som vägrar låta sig vaccineras, säger han och pekar vidare på hur myndigheter lovat att ”tvinga sig till samtycke” av människor som inte frivilligt vill vaccineras.

Kiropraktorn förklarar vidare att han vägrar ha mask på sig utomhus och ser att människor allt oftare skambelägger och stigmatiserar personer som bryter mot myndigheternas uppsatta riktlinjer. På grund av sitt ställningstagande har Tapper förlorat uppdrag och nekats att gå in i butiker.

– Om maskkravet ersätts av ett vaccinationskrav så kommer du inte tillåtas att gå tillbaka till jobbet, tjäna ihop din lön, förnya ditt förarbevis eller fungera i vardagen om du inte kan bevisa att du har vaccinerat dig.

Tapper menar också att coronaviruset kommer att användas för att öka den folkliga acceptansen för en tyrannisk agenda där hela befolkningen tvingas vaccineras, oavsett riskerna.


Han lyfter därtill fram hur den psykiska ohälsan ökar kraftigt, att självmordssiffrorna är högre än någonsin och att fler har tagit livet av sig i år än antalet människor som dött av coronaviruset. Tapper menar att det är den omfattande coronarepressionen som ligger bakom ohälsan och dödsfallen.

– Sen när blev det ert jobb att lagstifta om hälsa? Historien har lärt oss att när regeringen tar ifrån oss våra friheter och rättigheter så ger de sedan inte frivilligt tillbaka dessa.

– Vi befinner oss sex månader in i den cirkus som skulle pågå i blott två veckor för att plana ut smittokurvan. Jag ber till Gud att folket vaknar upp och inser att det inte handlar om ett temporärt obehag utan att vi faktiskt är på väg rakt in i en medicinsk diktatur, dundrar Tapper.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.