Redaktionellt

Nya Dagbladet lanserar egen app – få nyhetspushar direkt i din mobil!

Redaktionen har nu den stora glädjen att kunna meddela att Nya Dagbladets egenutvecklade mobilapp har släppts. Nu kan du få notiser direkt i din mobil omedelbart när de publiceras.

Tack vare välvilliga krafter och ideella medarbetare kan Nya Dagbladet presentera sin första app för mobiler och surfplattor baserade på Android vilket täcker in majoriteten av alla mobilanvändare.

Nya Dagbladet kan nu börja ta upp striden med konkurrenter som Omni i mobilen.

– Vi slåss med obefintliga resurser mot drakar som är backade av mångmiljonresurser och riskkapitalbolag. Men människor vill ha ocensurerade, sanna och relevanta nyheter. Kombinerat med drivkraften för sanning, rättvisa och upplysning kan vi ändå mäta oss med dessa krafter. De är en sann glädje att känna att vi går som tåget och samtidigt kan bevara vårt oberoende, säger chefredaktör Markus Andersson.

Antalet push-notiser per dygn kommer att vara återhållsamt och redaktionen avser att bara skicka ut push-notiser för de största nyheterna och mest läsvärda artiklarna.

– Att kunna nå läsare direkt utan mellanhänder blir allt viktigare i en tid då vi ser allt fler försök ifrån mörkerkrafter att begränsa yttrandefriheten och den fria informationsspridningen till allmänheten, betonar Andersson.

För att ladda ned appen går man till denna länk eller söker på “Nya Dagbladet” i Play butik/Google play-appen i mobilen. I en framtid hoppas redaktionen kunna släppa en app även för Iphone-användare.

 

Redaktionen

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!