Poddradio

NyD-podden#3 – Tema: Övervakning

Publicerad 18 oktober 2016
Uppdaterad 3 juli 2017

I det tredje avsnittet av Nya Dagbladets poddradio så diskuteras övervakningssamhället, de digitala fotspåren vi lämnar och vilka konsekvenser den digitala övervakningen av befolkningen kan få. Det ges också några konkreta tips på vad man kan göra för att undvika att bli övervakad.

I programmet medverkade Carl Svensson, Markus Andersson, Per Nordin och Isac Boman. Programmet är också lite längre än de tidigare med dryga 90 minuter istället för 60, i en förhoppning om att hitta en bättre balans och varken bli för korthuggna eller för långrandiga.

Om man efter programmet vill fördjupa sig ytterligare i ämnen relaterade till IT och övervakning så kan man läsa vidare i sektionen https://nyadagbladet.se/it-overvakning/

Om det uppstår problem med spelaren ovan så finns avsnittet också att lyssna på via Nya Dagbladets Soundcloud-kanal

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.