Poddradio

NyD-podden#3 – Tema: Övervakning

Publicerad 18 oktober 2016
Uppdaterad 16 oktober 2017

I det tredje avsnittet av Nya Dagbladets poddradio så diskuteras övervakningssamhället, de digitala fotspåren vi lämnar och vilka konsekvenser den digitala övervakningen av befolkningen kan få. Det ges också några konkreta tips på vad man kan göra för att undvika att bli övervakad.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

I programmet medverkade Carl Svensson, Markus Andersson, Per Nordin och Isac Boman. Programmet är också lite längre än de tidigare med dryga 90 minuter istället för 60, i en förhoppning om att hitta en bättre balans och varken bli för korthuggna eller för långrandiga.

Om man efter programmet vill fördjupa sig ytterligare i ämnen relaterade till IT och övervakning så kan man läsa vidare i sektionen https://nyadagbladet.se/it-overvakning/

Om det uppstår problem med spelaren ovan så finns avsnittet också att lyssna på via Nya Dagbladets Soundcloud-kanal


Liknande artiklar


Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!