Poddradio

NyD-podden#8: DN:s angrepp, Sverigebilden och paradigmskiftet i Västvärlden

Publicerad 29 mars 2017
Uppdaterad 16 oktober 2017

I avsnitt åtta av Nya Dagbladets poddradio så diskuteras Dagens Nyheters och tidningen Journalistens plötsliga angrepp på Nya Dagbladet, den självgoda bilden av Sverige som rasar inför omvärldens ögon och det allmänna paradigmskifte hela västvärlden just nu befinner sig där den politiska korrekthetens makt förfaller i rasande takt.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

I programmet medverkade Isac Boman, Markus Andersson och Per Nordin. Några av de ämnen som diskuterades:

Så fel gick Dagens Nyheters granskning av Nya Dagbladet

Hur är Nya Dagbladets annonsörers etniska bakgrund relevant Wolodarski?

Retriever får kritik för hatsajtsträffar

Branschtidningen Journalisten föreslår att Nya Dagbladet censureras i centrala ”mediefilter”

Så här svarar Journalistförbundets tidning på sakliga frågor

Sverigebilden rasar ihop som ett korthus

 

Liknande artiklar

Är kokosolja farligt för hälsan? Just som man trodde att skolmedicinen äntligen tagit till sig den senaste vetenskapen rörande; att kardiovaskulära sjukd...
Kampen för att återinföra demokratin Efter att ha följt den politiska debatten runt elitens Almedalsjippo får jag en stark déjà vu upplevelse. Det är i år jä...
Blir valet en folkomröstning om välfärd eller glob... Socialdemokraterna som nästan hela 1900-talet var Sveriges statsbärande parti utkämpar nu sin svåraste valrörelse sedan ...

Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!